GINOP 3.2.2.

A Seacon Europe a Modern vállalkozások programja keretén belül kedvezményes termékeket és szolgáltatásokat ajánl a programban résztvevő vállalkozók és vállalkozások számára.
Klikk a listához!

Friss hírek

Nyitott FIWARE Accelerator pályázatok vállalkozásoknak -- segítségnyújtás a Seacon Europe-tól
Az Európai Unió (EU)  FI- WARE Accelerator Prog- ramja internetes alkalma- zásokat fejlesztő európai vállalkozások megerősí- tését célozza.Olvasson továb ...

Access and Role Management

Projekt neve:
Seacon Access and Role Management
Pályázati azonosító: GOP-2009-1.3.1/A
 
Projekt leírása:
A GOP 1.3.1/A pályázat támogatásával a Seacon Europe-nak lehetősége nyílt innovatív megoldást keresésére a jogosultságmenedzsment témakörében. A projekt célja egy egységes jogosultságkezelő alkalmazás létrehozása volt, melyet K+F során előálló újszerű ötletekre alapozva fejlesztünk, és melyhez megfelelő piaci bevezetési stratégiát és marketinget dolgozunk ki.
A projekt során a kitűzött célokat megvalósítottuk. A fő eredménytermék a SARM komplex jogosultságmenedzsment rendszer, melynek szerves részei a K+F alapján létrejött know-how, az erre épített jogosultság-felderítő/elemző alkalmazás, a kapcsolódó bevezetési módszertan, és a piaci bevezetés előkészítése.
A SARM újszerű megoldásokat tartalmaz, mint a „jogosultság-felderítő robotok” létrehozása, a felderített jogosultságok adattárház szemléletű tárolása, a vezetői szándék és a valós jogosultság-kiosztás összevetése. A SARM többszintű, skálázható megoldás, mely igények szerinti funkcionalitást biztosít költséghatékony módon.
  
Közreműködő szervezetek:
 
  
 
 
 
Oldal nyomtatása