FIWARE Accelerator

 Nyitott FIWARE Accelerator pályázatok vállalkozásoknak -- segítségnyújtás a Seacon Europe-tól
 
Az Európai Unió (EU) 2014. szeptember 17-én indította útjára a FIWARE Accelerator Programot, amely internetes alkalmazásokat fejlesztő európai vállalkozások megerősítését célozza.
Az EU által támogatott ún. Accelerator projektek 80 millió Euró támogatást osztanak szét nyílt pályázatokon (Open Call) keresztül kkv-knak, start-up és web-es vállalkozásoknak, hogy „okos” internetes alkalmazásokat és szolgáltatásokat fejlesszenek ki az FI PPP programban létrehozott nyílt fejlesztési platformra, a FIWARE technológiára alapozva.
Az NIH honlapja -- Nemzeti Innovációs Hivatal
A pályázatokon nyertes vállalkozások 50-200 ezer Euró vissza nem térítendő támogatást kaphatnak innovatív alkalmazások fejlesztésére, olyan területeken, mint pl. energetika, közlekedés, mezőgazdaság és élelmiszeripar, egészségügy, kreatív iparágak, logisztika, gyártástechnológia és „okos” városok.
 
A projektjavaslat elkészítésében a pályázók segítséget kaphatnak a Seacon Europe-tól is. A Seacon Europe gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik úgy a pályázati konstrukcióval, mint a technológiával kapcsolatban. Tapasztalatainkat készséggel osztjuk meg pályázni, vagy ezzel a technológiával fejleszteni kívánó cégekkel. Seacon Europe kapcsolat
Nyertes pályázatunkról a Seacon Hírekben is olvashat.
 
 
Oldal nyomtatása