GINOP 3.2.2.

A Seacon Europe a Modern vállalkozások programja keretén belül kedvezményes termékeket és szolgáltatásokat ajánl a programban résztvevő vállalkozók és vállalkozások számára.
Klikk a listához!

Friss hírek

Nyitott FIWARE Accelerator pályázatok vállalkozásoknak -- segítségnyújtás a Seacon Europe-tól
Az Európai Unió (EU)  FI- WARE Accelerator Prog- ramja internetes alkalma- zásokat fejlesztő európai vállalkozások megerősí- tését célozza.Olvasson továb ...

Innováció

Innovációs pályázatok
A hosszú távú eredményes cégműködés több működési modell mentén is elképzelhető. A legjobb talán az, ha egy cég olyat tud produkálni, amit más nem, ráadásul erre a piacon igény is van. Akinek szerencséje (jó időben megfogalmazott jó ötlet, finanszírozási lehetőséggel társulva) van, annak nem kell töprengenie.
Aki viszont töpreng, arra ráköszönhet a "Szerencse".
Mi is az a "Szerencse"?
Nem más, mint egy találkozás; amikor a lehetőség felkészülten ér. A lehetőséget nehéz befolyásolni. Viszont fölkészülhetünk az érkeztére. Természetesen érdemes előzetesen elemezni a valószínűségeket (esetünkben vizsgálni a piaci igényeket, erőviszonyokat). Garancia semmire nincs, de vannak valószínűségek, felismerhető trendek. Ezek néha a gyakorlatban torzulnak, fölülíródnak (mint az olasz totómeccsek sanszai), de hosszú távon mégis működnek. Akkor pedig érdemes felkészülni.
Ennek egyik módja az innovációs munka, a termékfejlesztés olyan területen, ahol képesek vagyunk valami újat nyújtani. Ehhez a saját „kútfő” mellett technológiai partnerek és kutatóközponti közreműködés is szükséges.
Innovációs munkánkhoz — a termékfejlesztésekhez — a saját erőforrásaink mellett technológiai partnereink és kutatóközpontok, tudásközpontokban dolgozó kutatók közreműködését is rendre igénybe vesszük. Ilyen intézmények például:
  • Óbudai Egyetem
  • Dunaújvárosi Főiskola
  • BIFÜ
  • Velencei Növényvédő Állomás
  • Pannon Egyetem
  • Szent István Egyetem
  • Debreceni Egyetem
  • Budapesti Műszaki Egyetem
Az elmúlt években lezárt innovációs projektjeinkről  a következő oldalon olvashat
Oldal nyomtatása