GINOP 3.2.2.

A Seacon Europe a Modern vállalkozások programja keretén belül kedvezményes termékeket és szolgáltatásokat ajánl a programban résztvevő vállalkozók és vállalkozások számára.
Klikk a listához!

Friss hírek

Nyitott FIWARE Accelerator pályázatok vállalkozásoknak -- segítségnyújtás a Seacon Europe-tól
Az Európai Unió (EU)  FI- WARE Accelerator Prog- ramja internetes alkalma- zásokat fejlesztő európai vállalkozások megerősí- tését célozza.Olvasson továb ...

ITBSZM

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében benyújtott GOP-1.3.1-10/A-2010-022-ITBSZM pályázatunkat a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője támogatásra érdemesnek ítélte.
A pályázati támogatással induló projekt célja a SeaLog termék keretében egy olyan szolgáltatás (szoftver és know-how) létrehozása, mely az IT biztonsági szakértői értékelések objektív generálásának problematikájára kínál többszintű megoldást. A mesterséges intelligenciával támogatott szakértői rendszer bemenetén a felhasználó IT rendszereinek naplóbejegyzésit feltöltve egy olyan elemzés készül, mely automatikusan generált, objekív szakértői véleményeken keresztül segíti a vezetők tájékozódását, döntéshozatalát. A modul mindennemű numerikus és alfabetikus adatvagyon azonnali döntés-támogató hasznosítását teszi lehetővé.
Az elkészülő modulban a hasonlóságelemzési modell az MI motor képességeit IT biztonsági erőtér-elemzésre használja . Az erőtér-elemzés elsődleges célja, hogy világossá tegye a döntéshozók előtt, hogy az ösztönös, heurisztikus terveik támogatására, milyen mutatószámok mentén tűnik valóban szükségszerűnek a beavatkozás a konkurens objektumok (pl. szabványok, kötelezőségek) erőtereihez mérten. Az erőtér a valóság (a tények) és a számított egyensúlyi/idealizált állapot közötti feszültség. Az erőtér elemzése folyamán kialakított modell részletes értelmező szövegpanelek felhasználásával generálja a szakértői véleményt.
 
Oldal nyomtatása