GINOP 3.2.2.

A Seacon Europe a Modern vállalkozások programja keretén belül kedvezményes termékeket és szolgáltatásokat ajánl a programban résztvevő vállalkozók és vállalkozások számára.
Klikk a listához!

Friss hírek

Nyitott FIWARE Accelerator pályázatok vállalkozásoknak -- segítségnyújtás a Seacon Europe-tól
Az Európai Unió (EU)  FI- WARE Accelerator Prog- ramja internetes alkalma- zásokat fejlesztő európai vállalkozások megerősí- tését célozza.Olvasson továb ...

Magunkról

"Az információ hatalom, különösen igaz ez a 21. században. Ugyanakkor a ránk zúduló, rendezetlen adattömeg sokszor csupán „fárasztó zaj”, amiből csak szelektálás és rendszerezés után lesz hasznos, a munkánkat segítő, a napi életünket megkönnyítő információ. Cégünk igazi erőssége, hogy a fölösleges zajt kiszűrve tudjuk ügyfeleinket rendszerezett, számukra fontos információkhoz juttatni.”
Berkovich Gábor
 
A magyar magántulajdonban levő Seacon Europe Informatikai Fejlesztő és Informatikai Tanácsadó Kft. 2005-ben jött létre. A vállalkozás a kezdetek óta szoftverfejlesztésre és tanácsadásra specializálódott. Cégünk fő profilja az üzletviteli folyamatokat támogató alkalmazások tervezése, fejlesztése. Széleskörű Oracle, Microsoft kompetenciával, valamint tapasztalt projektvezetői háttérrel rendelkezünk. Kiemelten foglalkozunk információ és vagyonvédelmi megoldásokkal, desktop, webes és mobil eszközbázisok mindegyikén.
Sokrétű szakmai tapasztalatunknak köszönhetően nagyszámú sikeres projektet valósítottunk meg. Kiemelten büszkék vagyunk a nem szokványos - nagy létszámú, nemzetközi összetételű, illetve kiemelt biztonsági követelményeknek eleget tévő - projektekben elért eredményeinkre.
Működésünk alappillérei a széleskörű szakmai kompetencia, az évek során kialakított partnerkapcsolati hálózat, valamint a legmodernebb informatikai háttér és piacvezető szoftver technológia. Küldetésünk, hogy támogassuk Ügyfeleinket a kitűzött üzleti céljaik sikeres elérésében. A komplex egyedi fejlesztések mellett testre szabható típusrendszereket is kínálunk, amelyek gyors és hatékony megoldást nyújtanak az ügyfelek tipizálható üzleti problémáira. Ezáltal a nagyvállalati szektor mellett immár a kis-, és középvállalatok számára is tudunk hatékony és árban kedvező megoldást nyújtani, megtartva a megszokott magas minőséget.
A kiemelkedő minőség a Seacon Europenál alapkövetelmény. 2008-ban vezettük be az MSZ EN ISO 9001:2001 és az MSZ ISO/IEC 27001:2006 szabványok szerinti minőség- és információbiztonsági irányítási rendszereket.
A tulajdonosok elkötelezettségét tükrözi a KKV szektorban nem jellemző magas törzstőke, valamint a na
gyszámú innovációs projektben való részvétel.
A Seacon Europe alapítója, és 2006 óta aktív tagja az akkreditációval rendelkező Innoskart Informatikai Klaszternek, amelyre támaszkodva cégünk folyamatosan bővíti kompetencia körét, gazdasági és technológiai hátterét. Saját szakmai erőforrásaink mellett több egyetemmel és egy műszaki főiskolával is együttműködünk.
Ügyfeleinkkel is a hosszú távú partner kapcsolat kialakítására törekszünk, partnereink visszajelzése és a közös projektek eredményei szerint sikerrel. Az üzleti sikerek mellett jelentős szakmai elismerésben is részesültünk. Büszkék vagyunk arra, hogy elnyertük a Legjobb Magyar Innováció 2012 díjat.
 
„A rendszer kitűnően támogatja üzleti folyamatainkat és a növekvő szervezet igényeit. Egyedi elképzeléseinket a Seacon Europe munkatársai gyorsan és rugalmasan kezelik.”
Ajlik Csaba ügyvezető – Universal Leasing Kft.
 
„A Seacon Europe hozzáállása az ügyfeleihez innovatív és ügyfél centrikus. Az ügyfél igényét megpróbálják teljesen megérteni, és ez alapján dolgozni.”
Pandur Imre flotta menedzser – Magyar Telekom Nyrt.

„Vevőoldali tanácsadóként a Seacon Europe jelentősen leegyszerűsítette a feladatomat az informatikai beszállítókkal történő kapcsolattartásban.” 
Lőkös László ügyvezető - MÁV Thermit Kft.

„Együttműködésünk során a Seacon teljes mértékben megvalósította az előírt feladatokat. Munkájuk során különös érzékenységet mutattak a vevői speciális igények megértésére és kiszolgálására. Innovatív szoftver megoldásaikkal nagy eséllyel pályázhatnak további megbízásra a jövőben.” 
Dr. Németh András stratégiai igazgató – Anton Kft.
 
 
 
 
Kiemelt partnereink
 
                                  
     
                                 
 
 
                              
 
            
                    
 
 
                         
                    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oldal nyomtatása