GINOP 3.2.2.

A Seacon Europe a Modern vállalkozások programja keretén belül kedvezményes termékeket és szolgáltatásokat ajánl a programban résztvevő vállalkozók és vállalkozások számára.
Klikk a listához!

Friss hírek

Nyitott FIWARE Accelerator pályázatok vállalkozásoknak -- segítségnyújtás a Seacon Europe-tól
Az Európai Unió (EU)  FI- WARE Accelerator Prog- ramja internetes alkalma- zásokat fejlesztő európai vállalkozások megerősí- tését célozza.Olvasson továb ...

Mobil eszközök integrálása...

A fejlesztési célkitűzés egy olyan eszközspecifikus rendszer kidolgozása, amely az üzleti kommunikáció során használt mobil eszközökkel (okostelefon, tablet) kapcsolatos IT biztonsági kockázatok csökkentésére többszintű megoldást kínál a használhatóság akadályoztatása nélkül.
A fejlesztés kapcsán megszülető eredményeket illesztjük a meglévő SeaLog digitális nyomelemző rendszerhez, a kialakítandó alkalmazás olyan újszerű technológiát képviseljen, amellyel rendszereink képességeit a mobileszközök területére is kiterjeszthetjük.
A fejlesztések végeredménye egy speciálisan a mobileszközökön futó célirányos alkalmazás lesz, a kiválasztott Apple iOS és/vagy Android platformon. A projekt befejezésével képesek leszünk a normál IT környezetben futó nagy teljesítményű adattárházi megoldásokat összekötni a kisebb számítási kapacitású, de személyes és hordozható mobil eszközökkel.
 
 
Oldal nyomtatása