GINOP 3.2.2.

A Seacon Europe a Modern vállalkozások programja keretén belül kedvezményes termékeket és szolgáltatásokat ajánl a programban résztvevő vállalkozók és vállalkozások számára.
Klikk a listához!

Friss hírek

Nyitott FIWARE Accelerator pályázatok vállalkozásoknak -- segítségnyújtás a Seacon Europe-tól
Az Európai Unió (EU)  FI- WARE Accelerator Prog- ramja internetes alkalma- zásokat fejlesztő európai vállalkozások megerősí- tését célozza.Olvasson továb ...

Partnereink

Technológiai partnereink
 
 
 
Fejlesztési munkánk során rendre kihasználjuk a Microsoft megoldásai által nyújtott előnyöket és lehetőségeket. (MS SQL, C#, ASP, .NET, SharePoint, szerver virtualizáció, projekt menedzsmenttámogatás, Office eszközök, …) Egy technológia, ami kevés dologban a legjobb, mégis megkerülhetetlen. Integráltságra vonatkozó törekvései ijesztőek, egyúttal lenyűgözőek. Egy cég, egy technológia, amit lehet nem szeretni, de aki nem veszi komolyan, maga is komolytalan.

 
 
A Seacon Europe a Sophos Silver partnere
A Sophos az IT biztonság területén a világ vezető cégei közé tartozik. Termékei teljes körű felügyeletet és védelmet biztosítanak a kis-, közepes és nagyvállalatok, oktatási intézmények és kormányzati illetve helyi – és közigazgatási szervek számára az ismert vagy ismeretlen rosszindulatú kód, kémprogram, behatolás elleni védelem, nemkívánatos alkalmazás hozzáférés, kéretlen levél vagy szabályrendszer megsértés területén egyaránt. Emellett ügyfelei számára a hálózati rendszerük átfogó hozzáférését ellenőrző (NAC - Network Access Control) megoldást is nyújt.

RSA
 
Az RSA az EMC információbiztonsággal foglalkozó vállalata, termékeivel és szolgáltatásaival az információbiztonság szakértőjeként az egyes adatok védelmét azok egész életútja során képes biztosítani.
Az RSA piacvezető megoldásokat kínál az IdentityManagement, Access Control, Encryption, Key Management, Compliance-, Security-, Information management és a FraudProtection területén. Megoldásaival az RSA felhasználók millióinak bizalmát nyerte el.
Az RSA termékeivel és szolgáltatásaival költséghatékonyan hajtható végre a kritikus üzleti adatok és online identitások védelme, bárhol is legyenek azok. Ezek emellett lehetővé teszik, hogy a biztonsági információkat a felhasználó szervezetben megfelelőségi előírások szerint kezeljék.  

 
 
Az Oracle Partner Program tagjaként átfogó ismeretekkel, gyakorlati tapasztalattal bírunk az Oracle adatbázis kezelő rendszere, BI, és DW eszközkínálata, dokumentum menedzsment megoldás kínálata, portál technológiája kapcsán.

 
 
 
A SAP termékkínálatából a BussinessObject, illetve Crystal Reports termékek riportolási, OLAP elemzési szolgáltatásaival segítjük vevőinket napi feladataik elvégzésében

 
 
 
A Sybase vezető az adatbázis technológia fejlesztésében és elterjesztésében. 1984-es megalapítása óta a Sybase megszerezte a világ vezető vállalatai többségének bizalmát, elsősorban azzal az innovációs képességgel, biztonsággal és hatékonysággal, amelyet az információmenedzsment és információtovábbítás terén nyújt termékein és megoldásain keresztül ügyfeleinek.
Ma a Sybase iparági vezetőnek számít a nagyvállalati információmenedzsment, elemzés és mobilizáció terén. Világszerte, ahol adatok nagy tömegét kell feldolgozni, a Sybase név a kimagasló teljesítményt jelenti, a tranzakciószám vagy éppen a biztonság szempontjából kritikus adatbázisainak jelentős része a kereskedelem, kommunikáció, pénzügyi, kormányzati és egészségügyi szféra területén a Sybase technológiáján futnak.
Magyarországi képviselőként a Seacon Europe a Sybase technológiai partnere. Munkánk során napi szinten alkalmazzuk a PowerBuilder nevű, robosztus alkalmazások készítésére használható professzionális fejlesztőeszközt, illetve az igen rugalmas, és felhasználóbarát case eszközt (PowerDesigner).

 
  
 
Az IBM termékkínálatából kiemelten alkalmazzuk napi munkánk során a Cognos eszközcsalád elemeit, amikor üzleti elemzések hatékony elvégzését lehetővé tevő, gyorsan testre szabható megoldások elkészítése a feladatunk. A System Architect segítségével elsősorban vállalati folyamatok modellezését végezzük, pl. energiaipari Seacon szolgáltatásokban (megoldásokban) jelenik meg, de a cég innovációs munkáiban is komoly szerepet kapott.

Üzleti partnereink
CNW Rendszerintegrációs Zrt. (www.cnw.hu)
Stiefel Eurocart Kft.  (www.stiefel.hu)
Qualysoft informatika Zrt. (www.qualysoft.hu)
UNICOMP Informatikai Kft. (www.unicomp.hu)
AQUIS informatika Zrt. (www.aquis.hu)
ABC Informatika Kft. (www.abci.hu)

Szervezeti tagságunk
INNOSKART (www.innoskart.hu)

Oktatási és kutatási partnereink
Alba Regia Egyetemi Központ — az  Óbudai Egyetem székesfehérvári egyetemi központja (www.arek.uni-obuda.hu)
Dunaújvárosi Főiskola (www.duf.hu)
Szent István Egyetem (www.szie.hu)
Pannon Egyetem (www.uni-pannon.hu)
Debreceni Egyetem (www.unideb.hu/portal)
 
 
 
 
Oldal nyomtatása